resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6645
    ıslıklandıkça daha da dibe batan oyuncu. bana göre önümüzde iki seçenek var; ya kesik yiyecek ve bir süre dinlenecek, ya da sanki dünyanın en iyi futbolcusuymuş gibi birkaç maçlığına yalandan da olsa müthiş destek verilecek. ha ikincisine rağmen açılmazsa ya ben burak'ı yanlış tanımışım, ya da ilk seçenek kaçınılmaz olacak. yok yani o kadar belli ki, tamam kendisi de kötü ama bir taraftar olarak büyüğü sayılırız, o yüzden bu işi halletmek bize düşer.

    ne bileyim 50.000 kişi maç boyu burak yılmaz, hatta selçuk inan lehine coşkulu tezahürat yapsa, ölü biri olsa dahi iyi oynardı sanki. bu işi karara bağlamamız lazım, tribünde homur homur oturup gergin bir şekilde beklemekle bu iş daha da boka batıyor. 2010-2011 sezonunda da böyle oldu. adamların öz güveni iyice sikilip atılıyor.

    tribün etkisini çok küçümsüyoruz. öyle kollar bağlanmış, çatık kaşla sahaya bakmakla olmaz bu iş. adam gibi, bize en yakışacak türden muazzam bir destek verelim birkaç maç, görün bak ne oluyor. değil burak, tüm takım için böyle bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın