• 72
    gruptan cikmak icin iyi oyun yetmeyecek sans da lazim. hem de epey bi lazim. dortmund gorunen o ki icerde disarda herkesi donunda sallayacak. tek temennim arsenala da bu tarifeyi uygulamasi. anderlect dortmunda asla dayanamayacaktir. bizim ise grupta birseyler yapmak icin öncelikle arsenal deplasmaninda yenilmememiz gerekiyor. nasil ki gecen yil ikinci turun anahtarini torinoda kaptiysak bu sene de is londradan ne yapip edip beraberlik cikarmaya geliyor. eger arsenaldan bir beraberlik cikartirsak besinci maca anderlect karsisina son iki maci da alip gruptan cikabilme iddiasiyla gideriz. orda da kazanirsak son macta evimizde arsenala karsi bir nostalji yasamaya calisiriz.

    arsenalin icerde disarda anderlecti yenecegini gormek zor degil. onemli olan bizim arsenala deplasmanda yenilmememiz. eger ikinci grup macindan bir beraberlikle cikarsak kendi adimiza sans yaratabiliriz.

    haa olur da besinci macta anderlecte yine gol atamazsak da pasa pasa elenir 1 puanla grubu sonuncu bitiririz. yani bana gore ya motive olup 8puan toplariz, yada demoralizasyonla grubu dipte tamamlariz. iki ucu keskin bir gruptayiz ve aci gerçek su ki suanki futbolumuz inanilmaz derecede umut kirici.

    onbes gun sonra ak göt kara göt belli olcak bakalim gorucez ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın