resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5637
    taraftar yuhladi diye kusecek futbolcu imis. taraftar alkislarken kabulleniyorsan yuhlarkende kabullenmesini bileceksin. kontrati iimzalarken profesyonelsen tepki aldiginda da ole olacaksin. taraftar klubun sahibi degilse kimdir sahibi baskan mi futbolcular mi ?
    selcuk 2 senedir kotu olmasa formasini atmasa oyuna kusup gitmese en azindan cikip acikama yapsa kim yuhlardi selcugu acaba ?
    sen aldigin uc kurus ucretle isini yapamasan patronun seni neler yapar acaba bu adamlar senin omrun boyu alamayacagin parayi yilda aliyor. kimse kusura bakmasin kotu de olsan en iyini vermeye devam etmek ve susmak zorundasin.
    buragin attigi golden sonra verdigi tepki ki golu de ben bile atardim ikisinin de hala ne kafada olduklarini gosteriyor. benim taraftar olarak askim galatasaraya dir. ne selcugun ne burakin nazini cekmem. kim elinde geldi gi kadar formasini sonuna kadar islatir takim icin oynar kendi icin degil o zaman bu taraftar bas taci eder. kim kendini taraftardan takimdan buyuk gorur batirsin gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın