resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5714
    kadroda olsa dun kullanabilirdik diyiver. bi kere de yanildigini, bu adamin en azindan yedek de olsa kadroda bulunmasi gerektigini kabul et. her galatasarayli senin gibi kirmizi sarap icip klasik muzik dinlemiyor. bazilari daha bir apaçi bazilari kıro ve bazilari yakisikli degil ve köylü.

    sirf karizmatik olmadigi ve galatasaraya yakistirilmadigi icin gonderiliyor. prandelli sabriyi nerde görmüş de begenmemis? mancini madem olumsuz rapor vericekti de en kritik maclarda neden sol bekte dahi olsa oynattı bu adami? sabri butun turkleri etrafinda mi topluyormus, kazan mi kaldiriyormus ne gibi bir buhran yaratmis lan takimda? bu adam resmen sosyal anlamda onlarin kalitesinde olmadigi dusunulsugu icin aysal yonetimince ipi cekilmis bir oyuncu. net.

    dun olsaydi en azindan su ruhsuzlar ordusuna biraz hadlerini bildirirdi kosardi savasirdi. bu kez kabul edin elit galatasaray taraftari sabrinin bu takimda olmasi gerekirdi. hatta dun sag bekte oynaması gerekirdi. bir kere de olsa kabul edin ulan. valla yanildigini kabul edince bisey olmuyo olm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın