• 1
    bir futbol blogu yazarıdır. ilk ve tek yazısını bugün okumakla beraber bir daha da türkiye futboluyla alakalı bir yazısını da okumam sanırım. nedeni de kendisinin fenerbahçe hayranlığından kırılmakta olmasıdır. avrupa yorumlarını falan takip etmediğim için bilemiyorum. andre santos'u tıpkı terminatör gibi anlatmasından sonra hayatıma okumaktan kaçınacağım bir blog daha girdi, sağolsun.

    "mükemmel bir fizik, ortalama üstü bir sürat, kadife gibi bir sol ayak, dripling, adam eksiltme ve şut gibi teknik becerilerinin yanı sıra dayanıklılık, devamlılık ve oyun zekası."

    ben devam ettireyim;

    "attığını vuran, 100 metreyi 5 saniyede koşan, kesmeyince dönüp 4 saniyede koşan, ronaldinho'nun "idolüm" dediği, garrincha'ya çok benzeyen, pele'yi profilden andıran, hava toplarında çok etkili, yer toplarında da çok etkili, nane ferahlığına sahip, muh-te-şem bir oyuncu andre santos. çok da iyi zeytinyağlı dolma yapar, bir gün söyleyeyim de hepimize yapsın"

    http://lambuja.blogspot.com/

    edit: kendisine futbol blogları camiasında saygı duyulmaktadır. şimdi bir şey derdim de rtük sözlüğü kapatır.

    edit2: diğer yazılarına baktım türkiye dışında genel ortalamaya yakın şeyler yazmış. ama bu herhangi bir fenerbahçe transferini fenerbahçe taraftarının gözünde maradona seviyesine çıkarmasını gerektirmez. sonra birilerini "are you player" diye kovarken ağlamasın neden bizim taraftarımız böyle diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın