• 939
    kesinlikle olması gereken oyuncular. muslera, chedjou, semih, tarık, melo, sneijder, bruma'dır. toplam 7 ediyor. 4 kişi daha ekleyerek en iyi denge kurulmalıdır kadroda.
    üstteki 7 oyuncudan 5'i yabancı bu yüzden ligde yabancı hakkı doldu gibi. geri kalan pozisyonlara bakalım kimler var.
    1) sağ yada sol bek
    2) önlibero
    3) kanat
    4) forvet

    1. bölgeye adaylar: telles, hakan, veysel ve belki olcan yada başka bir devşirme bek
    2. bölgeye adaylar: yekta, selçuk, dzemaili.
    3. bölgeye adaylar: olcan, yasin, pandev
    4. bölgeye adaylar: pandev, umut, burak, berk

    3. bölgeye olcan yabancı sınırını bozmadan güzelce uyuyor.
    2. bölgeye türkiye liginde yekta uygun. defansı ve hızı selçuk'tan çok daha iyi, ofansta da şu anki selçuk kadar iş yapar.
    4. bölge: aslında pandev ama o oynarsa 5 yabancıdan biri yedek olmalı. ligte bazı maçlarda muslera ve chedjou dinlendirilerek yapılabilir bu. muslera ve chedjou çok iyiler fakat ileride ciddi problemimiz olduğu için en azından bir iki maç bu değişikliklerden bir denenmeli.
    1. bölgede hakan ve veysel hız ve teknik olarak çok yetersiz. telles'te yabancı sınırına takılıyor. burada ya chedjou kesik yiyecek ve telles oynayacak, stopere hakanı koyacağız. yada semih'i beke çekip semih, chedjou, hakan, tarık dörtlüsü ile oynayacağız. geçen sene semih bekte veysel'den ve hakan'dan iyi oynamıştı.

    ama kesinlikle selçuk, burak, veysel oynamayacak. en azından bu üçlüden ikisi aynı anda sahada olmayacak en fazla biri oynayacak olan 11'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın