• 54
    bir futbolcuyu maç sırasında ıslıklamanın 2 nedeni olabilir:

    1) futbolcu bilerek kötü oynuyordur. (emre ve okan'ın meşhur ankaragücü maçında olduğu gibi)
    2) futbolcu armaya-formaya-kulüp değerlerine saygısızlık yapmıştır.

    bunlardan başka hiçbir neden futbolcuyu maçta protesto etmek için yeterli değildir. futbolcu kötü oynayabilir, formsuzdur, sakatlığı ya da bir sorunu vardır, ya da gerçekten kötü futbolcudur. peki bu durumda oynayan ve belki de kıçından ter akıtarak kötü oynayan futbolcu mu suçludur, onu oynatan mı? söyleyeyim, futbolcunun hiç bir suçu yoktur, kabahat onu oynatandadır.

    ha, futbolcuya kulübünüzün ödediği paraya göre daha fazla performans almak istemeniz doğaldır, bu talep uygun bir şekilde dile getirilmelidir. ama bunun yeri maç sahası ve maç sırası değildir.

    bir de şunu yazayım, eğer takım artık uçurumdan düşmekteyse genel bir protesto maç sırasında da lazımdır. sahaya arkasını dönmek, ya da çaba gösteren futbolcuyu alkışlayıp takımdan gönderilmesini istediğiniz futbolcuyu protesto etmek gibi. beşiktaş taraftarı bir maçta yapmıştı, güzel bir durumdur. ipin koptuğu noktada bu da normal karşılanabilir.

    ama tabi ultraslan tayfasında bunları çözümleyebilecek, ona göre hareket tarzı geliştirebilecek bir yönetim beyni yok maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın