resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5620
    orta alanda topla buluştuğu anlarda sadece burak'a endeksli oynaması, o müsait değilse yana ya da geriye oynaması dışında savunma anlamında çok ilginç eksiklikleri olan bir zamanların xelçuku...

    markaj yaparken tek ayağını hep sabitliyor diğerini rastgele uzatıp topa dokunmaya çalışıyor. ne bir vücut koyma ne de hareketli olup rakibin pas atmasını engelleme çabası var.

    tekrar izlediğinizde 16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçında yediğimiz golün sorumlusunun selçuk'un yine bu dediğim hataları yapması olduğunu göreceksiniz. rakip 5 adım attı selçuk 1 adım atana kadar.

    yine 2014-2015 sezonu ilk hafta maçı olan bursaspor deplasmanımızda volkan şen'in ceza alanı için topu selçuk'tan kurtarıp çektiği tehlikeli bir şut var. onda da selçuk aynı hatayı yaptığı için gol yiyorduk ama muslera kurtardı.

    bruma ve olcan hariç tüm oyuncularımız çok ağır ve içlerinde en ağır olanı selçuk. tepki süresi çok uzun. orta sahası hızlı olan takımlara karşı bir varlık gösteremez bu formuyla.

    kalitesinin hakkını vermesini daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum ama 4. yıldız için en kilit oyuncumuz. hadi lan toparlan artık....
App Store'dan indirin Google Play'den alın