resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5619
    formsuzluğun sebebi kendisi ama futbolu unutmasının sebebi teknik heyettir. selçuk bu kadar dibe batmadı beyler. yanındaki adama pas veremez duruma gelmesinin sebebinin formsuzluk olduğuna cidden inanıyor musunuz? selçuk'un en önemli özelliği pas dağıtması filan değil oyunu okumasıydı. bir organizatör olarak oyuna hükmetmesiydi. futbol bilgileri silinmiş bir selçukla karşı karşıyayız. bunun en önemli nedeni ise teknik heyet. ona takım içinde görev verilmemiş, ne rol üstlendiğini kimse bilmiyor, takımın bir planı olmadığı gibi o da olmayan bir parçası bile değil. bu halde kim olsa katkı veremez.

    fizik olarak düşüş var buna katılıyorum ama bana göre selçuk'ta akıl olarak düşüş var. işte bu hem onun hemde takım için kötü ve tehlikeli bir durum.

    işin kolay yönünden bakarsak selçuk formsuz der geçeriz ama selçuk'u takım içinde belli bir yere koyamayan ondan verim alamayan teknik heyetin hiç mi suçu yok? melo-selçuk ikilisi -3 sene önce 10 küsür gol atıp bir o kadar da asist yapmış ikiliydi. şimdi barış-mustafa sarp gibiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın