resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5613
    iyi oynadığında hakkını verip göklere çıkartıyorsak, kötü oynadığında da sonuna kadar eleştirmeye hakkı var taraftarın. lan adam 2 senedir çıldırttı artık yeter lan yeter top mop oynamıyor amk. staddan başka eleştirebilecek yuhalayacak neresi var taraftarın, antremanımı bassınlar, evini mi bassınlar, mail mi atalım, facebooktan mesaj mı atalım dürtelim mi? lan koskoca real madrid'in evladı casillas bile bugün barnebau'da ıslıklandı. taraftarında bi patlama noktası var artık sabır sabır nereye kadar amk. selçuk'un top oynamaması ne futbolcularla, ne hocayla, ne de taraftarla ilgili. nasıl iyi oynadığında çok çalışarak başarı kendisininse, bok gibi oynadığında da suç kendisinin. sezon başında 4.yıldızı istiyorum diyordu. hani nerde isteğin selçuk efendi böyle mi istiyosun? lafla peynir gemisi yürümüyor geçeceksin o işleri amk.

    --- alıntı ---

    milyon dolarları götür, şiş kebapları götür, götü göbeği sal, kasları erit, mantaliteyi bitir, hırsı körelt, sonra bu adam neden formsuz. lan adamın hayatı kurtuldu lan, 5 yılda 40 milyon liraya yakın para alacak, sen tribünden sövmüşsün umrundamı adamın. adam zaten zirveye ulaştı sayenizde ve medya kuruluşlarıyla, xelçukmuş. siktir lan. bunca yıl kimleri seyrettik biz, kaç tane orta saha gördük, bu kim lan?

    geçmişin, kim olduğunun zerre önemi yok, futbolda da, hayattada şuan kimsen, şuan ne yapıyorsan osun, geçmişte istersen dünyanın en iyi futbolcusu ol, şu anda sıfırsan insanların gözünde de sıfırsın, öyle olmak zorundasın.

    gece bir güzel evine gitti, viskisini yudumladı, yattı.

    --- alıntı ---

    al kardeşim bu da ilk yarıda attığı pasların yönleri, kaç tanesini dikine oynamış = https://pbs.twimg.com/media/BxrYeOfIcAAAy9_.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın