resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5610
    kendisine çok fazla haksızlık yapılıyor. adama bu kadar tepki gösterilmese, destek olunsa belki eski formuna tekrar kavuşacak. ama bizim zeka ürünü taraftar grubumuz bir futbolcuyu yuhlarsak belki daha iyi oynar kendine çeki düzen verir zannediyor.

    aldığı para konuşuluyor. böyle kaptan mı olur deniliyor. adam birşeyler yapmak için uğraşıyor fakat o kadar stres altında ki o kadar psikolojisi bozuk ki bunu ekranlardan maçı izlerken bile görebiliyoruz.

    o yuhlayanlar yarın sahaya çıktığında selçuk'u alkışlasa adam belki kendine gelecek. ama yok biz taraftar olarak düşeni yerin dibine boylamayı çok iyi biliyoruz. sonra bu adam neden böyle oynuyor diyoruz.

    adam stresten ve gelecek tepkileri duymamak için oyundan ışık hızıyla çıkıyor, kaptanlık pazubandını bile çıkaramamıyor.

    kendisi belki istenileni veremiyor, fakat başka oyuncu olsun selçuk inan olsun. her galatasaray futbolcusuna taraftar sahip çıkmalıdır. hemde medyanın ve federasyonun bizi evire çevire yerden yere vurduğu ve zarara uğrattığı şu dönemde..

    her hezimet sonrası veya kötü sonuç sonrası sözlükte herkes öfkesini hıncını futbolculardan çıkarmaya çalışıyor. inanın selçuk yerine furkan, emre, umut, yekta, hamit oynasa ondan daha üst seviyede performans sergilemeyecektir.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın