• 20
    bir de kafayi taraftarla bozmus olani vardir bunun.

    birader elinde bruma selcuk melo sneojder olcan olan bir teknik direktorun var ve bu adam en skindirik hazirlik macinda bile 451 oynamis. tutmus cl macinda sneijderli ortasahada burak denilen adamla beraber 442 oynuyor.

    ha ama biz kotu gun dostu degiliz. bu takima kondusyonu biz yuklemedik. kabahat bizde. cunku biz dusunmekle hata ediyoruz. dusunmeyelim koru korune baglanalim. cok asik olalim. cok sevelim ask acisi cekelim askimizdan kendimizi cigaraya verelim. takimi protesto da edemiyoruz ya nasilsa herkes rahat takilsin. daha cok kaybetsinler. biz boyle mecnun gibi olalim collere duselim amk. asla takima toz kondurmayalim cunku forma terletiyorlar. put gibi tapinalim. bir bok oynamayan lincolne bagiralim lincoooln lincoooln diye. baris ozbek de iyi topcuydu diye melankoliye baglayalim. asla takimi elestirmeyelim. protesto etmeyelim. edenleri ayiplayalim. taraftar baskisi hic olmasin.

    aga adnan polatin gunahi neydi o zaman? saftig'in gunahi neydi? skibbe'nin? bu takimda haksiz yere yuhalanan adamlar oldu. mondragon, hasan, ayhan. ayip edilenler oldu. bunun kistasi nedir? nereye kadar galatasaray'in zarar gormesine musamaha gosterilecek?

    nereye kadar burak'a veysel'e prandelli'ye musamaha gosterilecek. kac puan? sampiyonluktan kopuluncaya kadar degil mi? evet. kistas bu. o zamana kadar devam.

    yapici elestri dedigin kamyon devrilmeden yapilan elestiridir. kamyon devrildikten sonra babam da elestirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın