• 15
    burak gol atinca yuhaladim arkadas var mi otesi? itirazi olanla sabaah kadar tartisirim. onun atacagi bir gole mi sevinecegim? beraberlige sevinip melo'ya sabri muamelesi mi yapacagim? ultraslanla beraber tff'yi protesto icin sirtimi mi donecegim? onlarla beraber bagirip takimi mi uyutacagim? veyseli buragi oynatan teknik direktoru mu alkislayacagim?

    bireyler buyuyecek diye galatasaray'in kucuk zaferlerine sevinip onu da kendimle beraber mi kucultecegim?

    hic sanmiyorum. ben strum graz macinda 10 dakika neden saldirmiyoruz diye isyan eden taraftarim. ben galatasarayliyim efendiler. kendi evimde beraberlige sevinmem. kewel'i da sevmem, beni yari yolda birakan carlos'u yumruklayan keita'yi da. beni yari yolda birakan terim'i de sevmem elinde olcan melo sneijder selcuk bruma varken buraga bel baglayip 442 oynayan adami da.

    bu takim 80lerden beri sadece bir defa igrenc futbola ragmen geriden gelip sampiyon oldu o da 96'da. bu bir daha asla olmadi. futbol olarak da gerideyiz. itirazi olan mi var?

    taraftar tepkisini gosterir. gosterecek de. tepkiler buraga veysele ve prandelliye oldugu surece hakli. diger tepkiler refleks benim gozumde.

    allah'ini seven su tribunu ultraslan denen tumorden kurtarsin. bisey yapilmasi lazim yoksa cok gec olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın