resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6504
    kimse hakkinda tek kelime yazmamis, chedjou golu hazirlasa da melo ile birlikte 16 eylul anderlecht macinin adami kendisidir.

    golun gelmesini saglayan umut'un ve tarik'in oyuna girip, selcuk ciktiktan sonra sneijder'in acik alanda top alarak insiyatif almasi, bu kadar basit. ileride baski kurmayi birak, 3 top yapamazken sneijder organizasyonun yonunu belirlemeye baslayip tarik metre metre ileri giderek orta tehditi olusturunca haliyle rakip geride kalmak zorunda kaldi. ustune bir de umut'un surekli capraz kosu yapmasi rakip defansin uzeirndeki tehditi arttirdi. futbolun cok temel kurallari var, bunlari yaptiginda takim olarak kotu gununde de olsan pozisyon uretirsin. burak yilmaz gol atti diye savunan insanlari anlamiyorum bu nedenle, butun mac boyunca pozisyonlarin p.c olmasnin sebebi de bu adam. daha pozisyon olusurken yanlis yerlere kosup bekliyor. su maci bastan oynasak ve sahada burak yerine umut, alex yerine tarik, selcuk yerine olcan olsa maci 3-0'dan asagi kazanmayiz. ki xhemaili'nin henuz 60 dakikalik kondisyonu oldugu halde.

    lafi cok dolandirdim, sneijder cl maclarinda cok buyuk oynuyor ama onundekinden ote arkasindaki adamlarin kazmaligi adamin aktif alanda degil, olu alanda topla bulusmak icin geriye cikmasina sebebiyet veriyor. zaten bunun disinda ceza sahasi icinde top aldiginda gol pozisyonu oluyor direkt. hos butun suc arkasindaki kazmalarda degil, prandelli'de de hata var. sen bu adamin uzerinden organizasyonu kursan belki taimin agirlik merkezi de biraz one kayar.

    cok buyuk oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın