resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 648
    kendisini ne severim ne sevmem. sevenler bayilanlar bir anlatsin neden seviyorlar. allah askina ya. adami oylesine seviyorsunuz resmen, hicbirsey ortaya koymadan geldigi gunden beri yok kanim isindi yok sempatik yok gozunun ici guluyo.
    birakin arkadaslar, prandelli bu yabanci sinirini kotaramayacak belli oldu bu. bu takimin en degerli oyuncusu olcandir. ligde de oynatacaksin sampiyonlar liginde de. formda tutacaksin. bu sezon icin aldik biz bu adami. selcugu oynatmayacaksin hoca. oy nat ma ya cak sin. kovulacaksin yoksa. pandevi cikarmayacaksin geriye dustugun macta. 4 tane kagni gibi adami orta sahaya atip maclardan sonra daha hizli oynamaliyiz demeyeceksin.
    bugun macin hakki 3-0 dir minimum. yarin cikip savunmamizi oturttuk demeyeceksin. sampiyonlar ligi burasi, cikardigin takim yildiz yapti coluk cocugu. kadronda melo var sneijder var muslera var. dev gibi adamlar bunlar butun avrupada. bu adamlara yukleyeceksin sorumlulugu. selcuk burak'a o sacma sapan pasini attiginda cikaracaksin oyundan. yetti artik arkadas. yetti. yakinda sahaya girip selcuga girisecek biri. oynatmayin artik su adami daha neyi gormeniz gerek. kendini de bitirdi bizi de bitirdi.
    hicbir umudumun olmadigi isimdir, onumuzdeki mac yine selcugu 11 e koyar, burak golu atar taraftar arkadasini islikladi diye ne yapacagini sasirir. babalarinin ciftligi olmus galatasaray. biktik usandik artik bir mac adam gibi futbol izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın