resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 647
    sınıfta kalmıştır. hatalı kadro çıkardığı ilk 20 dakikada bile belliyken ilk kanat oyuncusunu oyuna 60. dakikada almıştır. göbeği bu kadar iyi savunan takıma karşı hiçbir kanat oyuncusuyla maça başlaması ve olcan'ı bile oyuna almaması skandaldır. zaman mı lazım? bilmiyorum. mancini'ye zerre tanınmayan zamanı sempatik görünüyor diye tanıyacak taraftar da bu gidişle sırtını kendisine dönecek. zira herhangi bir olumlu adımı olmuyor. açıklamaları ve tespitleri doğru olsa da uygulamalarda en önemli şampiyonlar ligi maçımızda sınıfta kalmıştır.

    edit: oyuncular kötü oynar da maça yanlış 11 ve dizilişle başlayan teknik direktörün sıkıntısı daha büyük. umarım yanlışlarından tez zamanda döner.

    ben mi? kendisiyle ilgili içimde ufak da olsa bir umut var. ama uefa yolundaki en önemli maçta bu hataları yapmak gibi bir lüksü yoktu. üzücü. kovulmasını istemem asla. ama işte mancini'ye kulübün ve taraftarın yaptığı ikiyüzlülüğü aşmam pek mümkün değil. eh zaten sadece bu yüzden bile desteğe devam. ama bu yozlaşmış ve çökmüş türk futbolunda kendisinden bir devrim beklemek de hayal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın