resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2723
    1. tarık
    2. veysel
    3. sabri
    4. eboue
    5. salih

    sağ bek için kişisel sıralamam bu şekildedir.

    tarık ile veysel'in karakteriyle ilgili bildiğimiz herhangi bir sorun yok. bu yüzden nispeten daha yetenekli olan tarık birinci, veysel ikinci yazılabilir.
    sabri oyun sırasında karakter koyabiliyor ama genel olarak oyun zekasında problem olan bir adam. bunun dışında onun da karakterinde takım içinde sorun yaratan çeşitli sorunlar var. gaziantep bşb maçındaki penaltısını da unutamıyorum.
    formda bir eboue hepsinden* daha yetenekli olmasına rağmen eboue'nin karakter sorunu oyununa da yansıyor. belki iyi oynarken çekiliyor ama az kötü oynayınca oyundan yarım saat çalan düşmeleri, ağlamaklı halleri insanı gerçekten çileden çıkarıyor. vleminckx'in bulunduğum tribüne attığı goldeki yaptığı saçma sapan düşüş, fener maçında yaptığı benzeri hareket en net hatırladığım örnekler.
    salih dursun ise muhtemelen karakterlidir ama bu kadar yeteneksizliğe ne yazık ki tahammülüm yok. kendisinden sonra veysel bile bir süre sağ bekin maradonası gibi gelmişti.

    yetenekli, oyununa yansıyacak ölçüde karaktersiz, 2011-12 şampiyonluğunda büyük emeği olan, bir an önce takımdan gönderilmesi gereken futbolcu. ntv'ye verdiği ağlamaklı röportajı da samimi bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın