• 76
    az evvel güzide temsilcilerinden ntvspor'da fuat akdağ ve mehmet demirkol "türk futbolu bitmiş, kurtaralım, hep beraber bir el atalım" babında tatlı tatlı sohbet etmekteydiler.

    bir kere teşhis koymadan tedavi olmaz.

    1: bu ülkede şikeyi kimler örttü?
    2: aziz yıldırım'a maç başlamadan takım 11'lerini kimler jurnalledi?
    3: fenerbahçe yönetimi ve aziz yıldırım'ın etkisiyle kaç yorumcu ve gazeteci işsiz kaldı?
    4: kimler fenerbahçe yönetimi'nin yönlendirmesiyle "x futbolcu galatasarayla anlaşmak üzere" haberi yaptıktan bir gün sonra "x futbolcu'yu fenerbahçe galatasaray'ın elinden kaptı" haberleri yaptı?
    5: aziz yıldırım'a hoş görünmek için aynı iki olayda galatasaray'a göre ayrı, fenerbahçe'ye göre ayrı yorum yapanlar kim?
    6: galatasaray'ın transfer ettiği 5 milyon euroluk adamı 5 senelik maliyetiyle 15 milyon euro'ya çıkarıp guiza ve krasic'in adını ağzına almayanlar kim?
    7: hakem kararları ile ilgili aynı pozisyonu galatasaraylı futbolcu düşünce "penaltı penaltı gibi olmalı" fenerbahçeli oyuncu dokunulmadan düşünce " yani versen kimse neden verdin diyemez" şeklinde yorumlayanlar kim?
    8: a'dan z'ye tüm kanal ve gazetelerinde bir tane bile tarafsız yorum yapan adam bırakmayanlar kim?
    9: kaan kural gibi bir fenerbahçe yalakası bile kırk yılda bir doğru bir yorum yapınca "bir daha hiç bir kanala çıkamayacaksın" tehdidinde bulunanlar bu gücü nereden alıyor?

    daha sorulacak çok soru var da sizde anlayacak göt yok. türk futbolunu s.tiniz, cenaze namazını kıldınız, toprağa gömdünüz, şimdi iki damla gözyaşı döküyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın