• 15
    bu maç dahil hangi maça 3+1 hücumcuyla çıkarlarsa çıksınlar; kanatlarındaki kuyt ve sow defansif olarak takıma yardım eden adamlar. hadi sow o kadar efektif bir yardım etmiyor olabilir ama top rakipteyken kanada gelip yer tutması bile karşı takımın hücum tercihleri şansını azaltabiliyor. kuyt ise canla başla mücadele ediyor.

    dolayısıyla diego'yla işleyen sistemin bozulacağını çok zannetmiyorum. en azından stsl'de. çok mu gol yer? daha fazlasını atar. yani öyle işleyen sistem bozulacakmış da, falan da filan da deyip rakibin başarısızlığını beklemek yersiz. ersun yanal'ın takımları 2. devrede düşüşe geçiyor diye de beklentiye girilmişti ama malesef bunlar ezbere yapılan konuşmalar.

    fenerbahçe bu maçı kazanır kaybeder bilemem. bana kalırsa kazanır. ama birçok maçı oldukça gollü geçecektir. en azından geçen sene son dakika gol attığı, yani golleri atmasa berabere bitecek maçların sayısı azalacak gibi, çünkü iyice ofansif bir takım oldular ve bu kadar ofansif yapı vatan millet sakaryacı defans anlayışı benimseyen takımların ileri çıkmasını daha da zorlaştıracak. bu yüzden; ben fenerbahçenin son dakikalara galibiyet için gireceği maçlarda azalma olacağını düşünüyorum. bu sene geçen seneye göre daha iyi olurlar gibime geliyor. ama beşiktaş da arkadan gelip fenerin ensesine konabilir. biz ise; isteksizlik, ruhsuzluk ve dolayısıyla temposuzluğun yanı sıra selçuk-burak kanseriyle pek umut vermiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın