resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 617
    hücumdan bir adam eksiltip, onu orta saha ve defans arasına koymaya devam ettiği sürece, ileri uçta kimleri oynatırsa oynatsın takım 1 aydır oynadığı bu yavaş ve ruhsuz tempo değişimez.

    ilerde bir şeyler deniyor evet. mesela önce sneijder - bruma yapıyor, önlerine burak'ı koyuyor. sonra sneijder'ın önüne burak ve bruma'yı koyuyor. sonra umut ve pandev'i ileri koyup arkasında olcan'ı deniyor. deniyor da, bu denemeyi 3 futbolcunun isimlerini değiştirerek yapıyor. yani takımın ne dizilişi değişiyor ne de oyun yapısı. hücumdan üç kişiyi çıkartıyor, yerine 3 kişi koyuyor.

    orta sahadan hiç destek almayan bu takımın ileri üçlüsüne ronaldo - bale - benzama'yı koy anca gol atar. onlar bile bir süre sonra isyan eder. eğer senin orta saha göbek oyuncuların hücumda çok etkili değilse, orayı daha da kalabalık tutmanın anlamı yok. deplasmanda real madrid'e karşı oynamıyorsun be arkadaş.

    prandelli hücumda bir şeyleri değiştirmek ve takımın hızını arttırmak istiyorsa, şu üçlü orta saha sevdasından vezgeçmeli. yoksa istediği kadar ileri üçlünün ismini değiştirsn, bir sene boyunca bu azabı çekeriz. hem yetka'nın yaptığı işi selçuk zaten yapıyor. kaldı ki defanstan ilk topu alan adam selçuk olursa en azındn oyunun daha fazla içinde olur.

    güzel italyan. güzel adam. rica ediyorum bize işkence yapma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın