resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 611
    fm oynayanlar bilir, bir oyuncunun teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun eğer mental özellikleri pek gelişmemişse o oyuncudan pek verim alamazsınız. ayrıca tekniği iyi mental yapısı kötü bir oyuncu belirli bir süre sonra mental özelliklerini de geliştirirse performansı çok büyük farklılık gösterir. bunu neden söylüyorum, prandelli şu anda teorik olarak doğru yolda. mentalitesi, yapmak istedikleri vs. gayet net ve belirli bir standardı var. işin pratik kısmı ise oyuncuların bu mentaliteye alışmaları ve performanslarını zaman içinde 2-3 tık geliştirmeleriyle ilgili bir şey ki 14 eylül itibariyle kasım ortasına kadar randıman almaya başlarsak bu çok daha net şekilde belli olacak.

    şu an galatasaray = teknik özellikleri iyi mental özellikleri kötü oyuncu.
    olmasını beklediğimiz = mental olarak gelişim gösteren oyuncu.
    sonuç olarak galatasaray = teknik ve mental olarak çok iyi oyuncu.

    özetle, şu anda iyi yaptığımız bazı işler var fakat ligde dahi pek iyi sonuç vermedi bunlar. gerekli gelişimi gösterirsek; avrupa standartlarında top oynayan, topun değerini bilen, ayağa pas yapmak isteyen ve topa hızlı bir şekilde yön veren bir galatasaray olacağız.

    ben hocada bu ışığı görüyorum, en azından mancini döneminde görmediğimiz ve problem haline gelen ışık şu anda tünelin ucundan "gel gel" diyor bize.

    sabır, her şeyin ilacı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın