resim
Blerim Dzemaili
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 141
    şu ana kadar 1 maç izleyebildik kendisini ama bu kısa sürede söylenebilecek şeyler olumlu gibi görünüyor bana göre.

    çok kısa bir süredir takımla beraber çalışmasına rağmen oynadığı oyunla bile rotasyonda değerli bir parça olacaktır diye düşünüyorum. takımı bambaşka seviyelere çekebilecek derecede katkı yapacak bir oyuncu değil gibi, ama zaten bunu yapabilecek olan oyuncuyu da transferin son günü bu fiyata alamazsınız, ancak sneijder gibi aylarca uğraşır, ciddi miktarlar ödeyerek getirebilirsiniz.

    cemali ise daha çok belirli bir düzeyde katkıyı her maç kesintisiz olarak verebilecek bir görev adamı gibi geldi gözüme. rakiplere ortasahayı kolay geçirtmez, mücadeleyi bırakmaz, karşısındaki adamı fiziğiyle yıldırır, dikine paslarla ve sert şutlarla hücuma elden geldiğince katkı verir. yani sneijder gibi bir maç etkisiz kalıp 10 üzerinden 5-6 oynayacak ama bir maçta da tek başına maç kazandırıp tur atlatacak kadar 10 üzerinden 9-10 oynayacak birisi değil ama her maç düzenli olarak 7-8 puanlık katkı verecektir diye düşünüyorum.

    daha 1-2 antrenmanda takımla çalışan şu cemali'yi bile 3 yıldır takımda olan selçuk versiyon 2013-14 göre her türlü tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın