• 98
    tff'nin galatasaray'ın 2 puanını çalarak sezona iyi bir başlangıç yaptığı maç olmuştur.

    galatasaray yönetiminin sorumlu olmadıgı manisa stadında tribünlerin güvenliğini sağlayamayan tff, 10-15 tane ne oldugu belirsiz adamın cezasını 50000 galatasaraylıya ve takımımıza ödetmiştir. bu maçta 12. adamımız eksik oynadığımız gibi, haftaiçinde yine türkiye'de bir ilke imza atarak, melo'yu da saf dışı bırakan demirören yönetimi maçı katletmek için elinden geleni yapmıştır.

    takımda hocanın hataları, futbolcuların hataları olmuş olabilir, ama şu maçı katleden ve seyircisiz oynama cezası olmayan, yalnızca tribün cezası olan ligimizde manisa kale arkasının bedelini tüm tt arena'ya ödeten, sanki bütün futbolcuların twitter'ını takip etme zorunluluğu varmışçasına melo'ya ceza veren taraflı ve birilerinin güdümündeki tff 'nin yaptıkları yanında bu hatalar çok önem teşkil etmiyor.

    hocamız, yeni transferlerimiz, tüm taraftarımız aylardır bu maçı bekliyor, ilk kez arena'nın atmosferini görecek olan prandelli, pandev, dzemaili, taraftarla hasret giderecek maça ateşlenmiş şekilde çıkacak bir takım, ve bugünkü gibi maçın tıkandığı anlarda takımı ateşleyecek olan melo yerine bugünkü bu ruhsuz ve çağdışı ortamı hazırlayanlar, türk futbolunun marka değeri gibi saçma kelime oyunlarının arkasına gizlenerek, gerçekten bu ligin kalitesini 3. dünya ülkeleri seviyesine çekenlerle ne yazık ki işbirliği içinde olduklarını bir kez daha kanıtladılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın