• 93
    puan kaybı her maçta olabilir ama böyle göz göre göre olmamalı ya. asıl sinirlendiğim şey işte bu. maçın 30. dakikasında bu maç berabere biter diyorsak orda bir yanlışlık var.

    sen kendi sahanda oynuyorsun, sen galatasaray'sın ama üç tane defansif futbola yatkın ön libero özellikli orta saha ile oynuyorsun. inanamıyorum ya. sanki barcelona'ya karşı deplasman oynuyorsun da, orta sahayı defansif adamlarla şişireyim, ayağa pas yapıp oyunu tutsunlar diyorsun.

    prandelli beni ciddi anlamda bir aydır, oynadığımız her maçta hayal kırıklığına uğratıyor. senin o üç orta sahalı planında koyarsın bi tane defansf adam, ik tane de dikine on metre oynayabilen adam, o zaman olur. aklım almıyor ya, almıyor abi. elinde olcan var, kanada atarsın, bruma ile birlikte akarsın ama yok. ille o çirkin, iğrenç, yavaş, insanı yaşlandıran futbolu oynayacağız. çünkü senin aklındaki bu orta sahada oynayan adamlar adeta yürüyerek top oynayan adamlar.

    valla bu sene böyle oynayacaksak gerçekten zor. prandelli eğer gerçekten de kafasında bunu oynatmayı planlıyorsa sezon ortasında kendisini kapının dışında bulur.

    böyle bir oyun anlayışı, böyle bir mantık yok abi.

    mükemmel top oyna ama kaybet, sesimi çıkarmam. bu ne allah aşkına bu ne ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın