resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 344
    hakkında yorum yapılırken nuri şahin, hamit altıntop kadar yıldıray baştürk örneğininde verilmesi gerektiğini düşündüğüm futbolcu. bende izlanda maçında oynaması gerektiğini düşünüyorum ama izlanda maçındaki takımı zidane bile kurtaramazdı beyler o derece leş top oynadık her şerde bir hayır var derler ya aynen öyle oynasaydı kendisi adına kötü bir tecrübe olurdu ve olası bir kötü performansta yurdum insanının tepkisi herkesçe malum.

    ve ayrıca herkes nuriden yararlanamadığımızı söyler ama beyler nuri dormund ve bir sezon kiralık oynadığı feyenord dışında hiç bir zaman çok iyi bir profil çizmedi. baskın bir karakter değil nuri ortasahaya liderlik yapacak artı bizim beklediğimiz şeyleri yapacak bir futbolcu hiç bir zaman olmadı o her daim işleyen makinenin dişlerinden biriydi. ama milli takımımız daha çok freni patlamış damperli kamyon olduğu için nuriden yararlanamadık.

    hamite geldiğimizde ise eğer bu kadar çok sakatlanmasaydı bambaşka bir kariyeri olurdu evet kariyeri zaten mükemmel ama oynadığı takımlarda 2. oyuncu değil mevkisinin as oyuncusu olurdu...

    ve hem onun hem bizim önümüzde yıldıray gibi güzel örnekler varken neden bunu görmeyiz anlamıyorum (euro 2008 olayını açmayın o dönemde yıldırayı beşiktaş bile istememişti o derece berbattı) kendisinden yararlanacağımızdan eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın