• 20455
    "dünyanın en iyi oyuncularını transfer edip bir takım kursanız, hemen anında birşeyler başarabileceklerini düşünmüyorum. üç oyuncumla bir saat önce görüştüm. gece saat 2-3'te geldiler. henüz idman yapamadık bu oyuncularla. çok farklı, biraz karmaşık bir durum. hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. 10 gün içerisinde 12 transfer gerçekleştirildi. hayal edemeyeceğim şekilde bir çok şeyle karşılaştım. bu saatten sonra 3 aylık bir zaman tanımak gerekiyor. ondan sonraki neticeyi ve trabzonspor’u o zaman göreceksiniz."

    "her şeyi yapmak zorundayız. ben de bir antrenör olarak elimden gelen tüm imkanlarla fenerbahçe’yi yenmek için her şeyi yapacağım."

    "bu senenin maçlarını izledim. bazen bir yabancı oynamıyor diğeri oynuyor ama aynı takım. fenerbahçe’yi çok iyi tanıyorum, çok iyi inceledim ve kendi takımım kadar onları tanıyorum, biliyorum. herkes fenerbahçe’yi yenmek istiyor. birçok oyuncumun olmamasına rağmen onlara seslendiğimde, her oyuncunun, çalışanın yüzünde farklı bir ifade oluşuyor. fenerahçe’nin 'f'si ağzımdan çıktığında bir şey bekliyorlar. birkaç gündür taktik çalışmalarımızı yapıyoruz. fenerbahçe’ye karşı nasıl oynayacağımızı hazırlıyorum. hazırladığım ince detaylar var."

    "taraftarlarımız sadece bizi desteklemeye gelsin. provokasyon olayı olursa sakin bir şekilde sadece bizi desteklesinler. tekrar bir ceza almayalım."

    "cardozo ve bosingwa, maç listesinde muhtemelen olmayacaklar. yarın bir sağlık kontrolü olacak, bundan sonra durum netleşecek. muhtemelen iyileştiler ama yarınki sağlık kontrolünden sonra durum daha belirgin olacak. bir haftadır topla oynamıyorlar. bu riski alırsam, oyuncu tekrar aniden bir sakatlık yaşayabilir. belkalem, yatabare ve waris ile konuştum ve yorgunluk yüzlerinden belli oluyordu. neredeyse yarı baygın haldeydiler."

    "çok zor, karışık bir durum ama böylesi bir maçı, hatayla veya başarısızlıkla bitiremeyiz. başkanıma, taraftarlarıma karşı belirli sorumluluklarım var ve bunları yerine getirmek zorundayım."

    "o yüzden gayet istikrarlı, kararlı, yerinde agresifliği kullanarak, tahrike düşmeden oyunu gerçekleştirmemiz gerekecek" diyen halilhodziç, "yani duygusal anlamda değil de daha fazla beynimizi ve mantalitemizi kullanarak maça odaklanmamız gerekecek. oyuncularıma fenerbahçe nin 'f' sinden bahsettiğimde radar gibi gözleri açılıyor."

    "onur, istanbul basını tarafından eleştirilmiş. gerçek hayatta insanın ne söylediği değil, kimin söylediği önemlidir. bazen bazı insanlar çok konuşur ama boş konuşur. onur’la görüştüm ve konuştum. onur’a tam desteğim ve güvenim var. çok iyi iki maç çıkarttı. üçüncü maçta hatalı onur değil. türkiye için 3-0 iyi bir sonuç. aslında onur olmasaydı 3-0 değil, 6-0 olabilirdi. danimarka maçını hatırlatayım size, orada onur kurtardı maçı."

    "umarım fenerbahçe karşısında da bu formunda olur. onur, üstün bir performans sergiliyor, ben oyuncuma güveniyorum ve destek veriyorum. desteğim sonsuz."

    vahid halilodzic
App Store'dan indirin Google Play'den alın