• 20428
    "kulüpler, süleyman seba sezonu'nu sadece sayın süleyman seba'nın adı için desteklemiyorlar. onun kişiliğinin futbolcusuna, yöneticisine, taraftarına, medyasına vereceği olumlu hareketler sebebiyle destekliyorlar, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. passolig için tüm kulüplerimiz hem fikir. passolig ve elektronik bilet yeni başladı. mutlaka bazı sorunlar var. onları konuştuk ama elektronik bilet ve passolig uygulanacak. tüm kulüpler sonuna kadar bu uygulamayı destekliyorlar."

    "bunu bütün kulüp başkanlarımızla paylaştık. şimdi federasyon olarak kendilerinden beklentimiz, bu alınacak kararın, ortak çalışmalarla kulüpler tarafından federasyonumuza sunulması ki ani keskin bir karar alarak kulüplerimizi zorda bırakmak istemiyoruz. futbolun geleceğine baktığımız vakit her şey mali yapıda. bugün kulüplerimizin mali durumu ortada. bunu düzeltmemiz gerekiyor. kulüplerimizin kalıcılığını, devamlılığını sağlayalım."

    "her şey diyalog. diyalogları devam ettirdiğimiz sürece çözülmeyecek hiçbir şey yok. bugün galatasaray kulübü başkan yardımcısı ve genel sekreteri ile tekrar bir araya geldik. bizler kendi aramızda, anlaşamadığımız mutlaka belli mevzular olacaktır ama alınan her karar, yapılan her uygulama, hem kulüpler hem federasyon tarafından türk futboluna bir fayda sağlasın, bir artısı olsun diyedir."

    "bunlar gündemde olursa, güzellikleri konuşursak, çok daha iyi olacağız. bakın burada, bugün hep beraberiz. bu beraberlik devam edecek. kulüpleri ve futbolu seven taraftarımızla, başkanıyla, yöneticisiyle, futbolumuzu daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum."

    yıldırım demirören
App Store'dan indirin Google Play'den alın