• 20419
    "en önemli başlığımız türk futbolunun marka değerini korumak ve yükseltmekti. bunu kendi üyelerimiz içinde, yani ailemiz içinde enine boyuna tartıştık. iki yıldır itibar kaybı yaşıyoruz. hepimiz bundan etkilendik. maalesef kavga gürültü haberleri daha çok prim yaptığı için bazı medya organları da işimizi kolaylaştırmıyor. bunun sonucu kırgınlıklarımızı kamuoyu önünde yaşar olduk. bazı şeyler kamuoyuna yansıdığında, olduğundan daha büyük bir kavga varmış gibi bir algı oluşturuyor. bunun için de diyalog şansımız azalıyor. acil önlem almamız gereken bir konu. bu konuda enine boyuna tartışmalar yaparak fikir alışverişinde bulunduk."

    "bu başlıklar çerçevesinde sayın gençlik ve spor bakanımızı, sayın başbakanımızı ve sayın cumhurbaşkanımızı tek tek ziyaret edip, değerli görüşlerinden istifade etme niyetimiz de var. toplantımızda bu önerimizi de üyelerimizle paylaştık ve önümüzdeki günlerde randevu talebinde bulunmaya karar verdik."

    "şu an kulüp başkanlarımızın çoğu burada. fenerbahçe'nin de yönetici yollamadığını ben de içeride, toplantıda gördüm ama bir bilgi gelmedi. bir önceki toplantımızda fenerbahçe'den bir temsilci vardı. siz, hep olumlu yönlerine bakmaya çalışın. 18 kulübün başkanı bu vakfın üyesidir. ben de bu üyeleri ve bu yapıyı bir aile olarak görüyorum. dolayısıyla benim aile üyeleri için yorum yapmam doğru olmayacaktır. çünkü biz, aile içinde enine boyuna çoğu konuyu tartışacağız. size birlikteliğimizi, beraberliğimizi sunmak zorundayız. bugün toplantıya katılmayabilirler ama bir sonrakine katılacaktır. türk futbolu sadece bir kulüpten ibaret değildir. 18 tane süper lig kulübünün 17 tanesi burada. bu da yeterlidir. zaman zaman devamsızlığı olan kulüpler de olabilir."

    "passolig, çok yeni bir sistem. tabii ki ilk aşamada, ilk haftada, bu tip aksaklıkların olması çok doğal. passolig genel müdürü özgür gündoğan da toplantıya geldi. onlar da bu konuyu çok yakından takip ediyorlar. zannediyorum bu hafta bütün sorunlar giderilmiş olacak. biz passolig'i destekliyoruz ve elektronik bilet sistemine geçmemizin türk futbolu açısından önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz."

    göksel gümüşdağ, kulüler birliği toplantısına dair
App Store'dan indirin Google Play'den alın