• 505
    gram sempati beslemediğim oluşum. geziyi savunanlardan biri olduğum halde o dönemlerde de tavırlarını antipatik buldum. ama şu anda durum başka. bu adamların uğradığı şey adaletsizlik, hem de çok bariz. bugün melo'ya verilen ceza gibi, hiç fark yok. koduğumun memleketinde ışide terörist diyebilen hükümet yetkilisi yok, pkk cirit atıyor, apo oldu imralı adam susmuyor ama bunlara laf eden yok. paralel aşağı**, çarşı yukarı. abicim siz darbeyi çok yanlış anlamışınız. adamlar naptı? hünkarımıza suikast mi düzenledi? meclisi mi bombaladı ? bu olaylar asla kabul edilemez.. hep diyorum, sürekli söyleyeceğim; sıra bir gün herkese gelecek.. bu adamlara karşı duran irili ufaklı, sanattan, spordan , siyasetten, akademik hayattan, gündelik hayattan ne kadar adam varsa zulüm görecek..
    not: tüm bunlar olurken, siyaset spora resmen tam ortadan sıçmışken, sözlükte siyaset konuşmayalım diyenin de aklını seveyim..
    edit : allah hepimize sozde değil, ozunde yani semih kaya gibi galatasarayli olmayı nasip etsin. yani rakibine adaletsizlik yapıldığında buna itiraz edecek kadar cesur olmayı. ( u : 22 subat 2014 gs bjk maçı ) unutmayın ki adalet bur bir gun hepimize lazım olacak. bu ülkenin bok cukurundan cikmasinin yegane yolu da şu meşhur ' benim dışımda kime ne olursa olsun' mantiginin asilmasidir. yoksa hepimiz biliyoruz çarşının galatasarayin her avrupa maci öncesi rakibimizin bayragini acacak kadar ezik olduğunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın