• 128
    boku cikandir. her sey buna baglaniyor. bu derece suni bir yuk yuklendigine sahit olmamistim daha once takimimiza. kazansak ne kazanmasak ne arkadas. kazanmak bizi daha buyuk yapmayacak yada kazanmamak bizi kucultmeyecek. kazanmamiz durumunda formamiz sadece daha bir cool duracak hepsi bu. e biraz da forma satisinda artis olur iste. bunun disinda her agizdan çikan soz yildiz da yildiz oldu. futbolcuların bunu bu kadar kafasina taktigini da dusunmuyorum ama yonetim de su medyadaki suni gundemden beslenen guruha malzeme vermeye devam ediyor. herkesi sokup yildizin içinde poz vermek ne abi. hadi bi ara galatasaray amblemi vardi dorduncu yildizin tek ayagi bostu floryaya konmustu sanirim. hadi o bi motivasyon olabilir diyelim ama takimca yildiz yapip icini doldurmak ne abi.

    kazanamazsak sanki yuzyilin en buyuk eksikligi olcakmis gibi bir hava yaratmaya calisiliyor. polemikler olsun ortalik karissin isteniyor. ve yonetim de buna canak tutuyor.

    umuyorum su yildiz fetisi kisa zamanda son bulur. yildiz umrumuzda değil bizim hedefimiz her kupayi almaktir baska simgelere takilmiyoruz diyip gecsin istiyorum birileri. prandelli duysun bu sesi:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın