resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5476
    selçuk formsuz, ve şu an kendisini toparlamadığı için kızıyorum kendisine, bu ayrı konu.

    fakat şu hiçbirimizin hayatında kazanamayacağı paraları 1 senede kazanansadklaskdfnsdkjasdsafjksdfnbsdf geyiği bitsin arkadaşım ya. nolur bitsin.

    bak şimdi, şöyle anlatayım;

    evet, sen hayatın boyunca kazanamayacaksın o parayı muhtemelen. neden? çünkü sen başka iş yapıyorsun, o işin piyasasında sana o parayı kimse vermiyor. anlatabiliyor muyum? selçuk şu an gidip real madrid'de de oynasa, trabzonspor'da da oynasa, senin hayatında göremeyeceğin paraları kazanacak. bunu buraya bağlamak anlamsızın ötesinde. sen piyasası aylık 3000 liralık bi iş yapıyorsan, bi gün motivasyon bulamadın, çalışmadın pek diye asgari ücret alan bi adam gelip sana benim 4 5 ayda kazandığım parayı bi ayda kazanıyorsun ama çalışmıyorsun dese ne dersin? ne saçma di mi?

    şu argüman üstünden futbolcu, teknik adam eleştirmeyi nolur bırakın artık. ha tamam, para kazanıyor, işine önem vermeli, işini iyi yapmalı de ok, eyvallah, sorun değil. ama kazandığı para üstünden gitmek komik oluyor. dünyada bi tek selçuk kazanmıyor o parayı. kötü oynayan, formsuz olan hatta senden çok çok çok az çalışan her futbolcu kazanıyor.

    umarım anlatabilmişimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın