resim
Muhsin Ertuğral
Görev:Teknik Danışman
Takım:Türkiye
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 67
    http://www.ajansspor.com/...muhsin_ertugral.html

    her şeyi iyi güzel söylemiş ama ezbere söylediğini son anda belli etmiştir. doğru noktalarla ilgili konuşmuş ama bunu rakip analizi yapmaktan ziyade ezberden yapmış gibi görünüyor. zira swansea'de oynayan gylfi sigurdsson'un yaşlı bir oyuncu olduğunu söyledi. kariyer senesini geçirmeye hazırlanan 89 doğumlu bir oyuncu olduğundan haberi yok. bjarnason'un da pescara'da oynadığını söylemek için cümlesini düzeltmeye çalışması da temel oyuncu bilgisi dışında izlanda'yı analiz etmediğini gösteriyor.

    şimdi ne var yaşında diyebilirsiniz ama rakip analizi yaptığını belli etmeye çalışarak üçlü savunma oynamamızın hata olacağını söylüyor. bunun böyle olmadığı da yukarıda saydığım şeyler sebebiyle belli. tam tersine üçlü savunmanın klasik zaafları ve savunmanın bu dizilişe uyumlu olmaması sebebiyle yeni türkiye milli takımının kazaya kurban gideceğini söylemesi daha doğru olurdu.

    twitter'da takip ettiğim bir kişi maçtan önce hezimet yaşayacağımızı ve temel sebeplerini rakip analizi yaparak başından sonuna özetlemişti mesela. o da bilmiş yani? onu da haber yapsalardı. kahin olarak verselerdi. ahtapot deselerdi.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın