• 875
    eğer bir başarı sağlanmak isteniyorsa planlı br çalışma yapılması gerekmektedir. zaten 10 senede bir kez büyük bir turnuvaya katılıyoruz. her geçiş döneminde bu defa başlıyoruz diye diye mahalle maçında 5 0 geriye düşen takım gibi olduk. şimdi başlıyoruz hadi beyler.
    bundan 10 sene 20 sene önce bu iş öyle oluyordu gerçekten. ama artık futbol değişti antreman sistemleri altyapı sistemleri değişti. ama biz değişmedik ve buna mecbur bırakıldık.
    bence takımımız önümüzdeki dönemi başarıyla atlatacak potansiyele sahip. ama doğru seçimlerle. milli takım ister beğenin ister beğenmeyin; hakan çalhanoğlu, salih uçan, alper potuk, muhammed demir, semih kaya, ömer toprak, tarık çamdal, caner erkin ve doğal liderleri arda turan etrafına kurulmalıdır. maalesef ülkemiz sınırlarında bu saydığım arkadaşlar dışında yanındakine pas vermeyi beceremeyen bir sürü futbolcu bulunuyor. bugün hızlı futbol hızlı koşan adamlarla oynanmıyor. öyle olsa jamaika dünya şampiyonu olurdu. topu hızlı kullanan hızlı düşünen ve 3 5 metreye pas atabilen adamlar olursa standart bir futbolcu fiziği ile örneğin izlanda gibi 3 atar yollarsın rakibini. farkları ise takımların sahip olduğu özel yetenekler belirler. maalesef bizde özel yetenek kısıtlı. dolayısıyla çok çalışmak lazım. futbolcularımızın futbolun temel prensiplerini öğrenebilmesi için yurt dışında açılması lazım ve en önemlisi soktuğumun yabancı sınırının acil olarak kaldırılması lazım. yoksa a milli futbol takımımız bizim çocukluğumuzdaki hallerine döner. 2-2 lik macaristan zaferlerine alışmaya başlamamız gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın