resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1224
    hâlâ iyi niyetli sözlük yazarları hakkında, ''abi adamın kendi yorumudur. illa beğendiğimiz şeyleri söyleyecek değil ya.'' diyor.

    güzel kardeşim aç gözünü aç, bak adam ne demiş, ''eboue gibi birini galatasaray bulamaz, tarık çamdal gereksiz.''

    madem hasan şaş galatasaray'ın büyüklüğünü bilen bir insan, madem iyi niyetli cevap versin hadi; nasıl ya eboue gibi birini galatasaray bulamıyor ? ne demek lan bu ? galatasaray anadolu kulübü mü ? bu takımda hagi oynamış, popescu oynamış, sneijder, drogba oynamış. kim lan eboue ? hasan şaş bunları bilmiyor mu ? biliyor. hemde çok iyi biliyor. demek istediği şu; eboue'yi biz bulduk, galatasaray bulamaz. tarık çamdal'ı biz bulmadık o yüzden gereksiz.

    '' tarık çamdal gereksiz.'' yukarıda yazılmış zaten, gereksiz adam milli takıma neden çağrılıyor ? diye. he gardaş neden çağrılıyor ? sabri var dimi. ay unutmuşum. sorry hasan'ım. eboue var müthiş. sabri desen piiiiif.

    sokağa in 11-12 yaşında azıcık kafası futbola eren 3-5 galatasaray'lı çocuk bul sabri'nin ne kadar kazma olduğunu, eboue'nin yerden kalkmadığını, tarık'ın ise gerekli olduğunu açık açık söyler.

    galatasaray olmasaydı şuan kendisi adana'da büfe işletiyordu. 37 ekran televizyon bağlatıp galatasaray'ın avrupa maçlarını izliyordu. galatasaray eboue gibi birini bulamazmış. galatasaray adını ağzına alırken destur çek sonra konuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın