• 360
    ':('.
    hiç tartışmasız basıyorum. 2 sene önce yerinde kullanıldığında sempatik geliyordu evet ama artık öyle itici bir hal aldı ki.. tam yerinde olsa bile, entry 10 numara olsa bile hiç tartışmıyorum. direkt ofsayt. yeter artık her şeye :(. yok komik de değil aq, nedir anlamadım.

    'yeaa'
    al bir de bu. başka bir versiyonu da var bunun: cümleyi çevirip o'lu, ö'lü yazıyorlar 5. sınıf çocuğu gibi. çoğunlukla doğru düzgün 2 kelam edemeyenler çok kullanıyor bunu. en nefret ettiğim, itici bulduğum üslup. tam kahve ağzı. sen adam gibi bir şeyler yazıyorsun, anlatıyorsun, adam sana saçmasapan, çocuk gibi ağzını yamultuyor. ama görsen lord sanarsın, öyle de havalıdır yani.

    bir de anlamadığım bir şeyi yazacağım. bu nesnel bilgilere ofsayt vermek nerden çıktı lan? mesela: 'burak yılmaz 25 golle gol kralı oldu' yazıyorsun, adam bunu ofsaytlıyor. bir tane kendimden örnek vereceğim.

    (bkz: #1548725)
    kardeş bunun neyini ofsaytlıyorsun? belgeli, dosyalı nesnel bilgi lan bu. ofsayt yiyip yememek mühim değil inanın, zihniyeti merak ediyorum.

    sonunu bağlayamadım. diyeceklerim budur.

    edit: 5. sınıf çocukları rahatsız :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın