resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5696
    ünal aysal'ın ilk önce üstüne işediği sonra altyapı görevlilerince ateşe atılıp haşlandıktan ve etleri kemikleriden ayrılmaya başladığı sırada aç, bitap düşmüş altyapı futbolcularına yemek yapılan futbolcu. bu olaylar olmadan önce ise 10 gündür zindanlarda bekletilmiş. sürekli tuz ve faydalı otlarla beslenmiş ki eti güzel olsun. hatta sabri'nin ayağını kesip kurtulmaya çalıştığı öğrenilmiş.

    florya metin oktay eziyet tesisleri.

    i want to play a game.

    amk.

    hala milyon dolarlar kazanan futbolcular için gelip buraya vefa mefa gibi konuşmaların yapılması vallahi gına getirmeye başladı artık. amk sanki sağ kanadı otoban ediyordu her sene en az 10 asisti vardı, inanılmaz bir itibarı vardı da galatasaray geldi bu adamı itibarsızlaştırdı. her şeyi biz biliyoruz mk. yönetimde olan biziz zaten.

    bu haber ortada ve hâlâ yalanlanmamış ise bunu sabri yaptırdı demektir. eğer sabri böyle bir haber yaptırıyorsa açık açık ''ben yeniçeriyim.'' diye bağırmaktadır. yeniçeri olan bir adamında diğer futbolcularla yemek yememesi inanılmaz bir doğru karardır. yönetimi kutluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın