• 3301
    http://www.joganita.net/...yoruz&Itemid=137

    --- alıntı ---

    fenerbahçe spor kulübü’ne ve abdullah kaya’ya soruyoruz

    esasında abdullah kaya’nın çelişkileri, şike sürecinde fenerbahçe ve aziz yıldırım’ın çelişkilerinin tezahüründen başka bir şey değil.

    şimdi,

    fenerbahçe spor kulübü’ne ve onu temsilen konuşan abdullah kaya’ya soruyoruz.

    abdullah kaya, 4 aralık 2011 tarihinde basında da videoları paylaşılan şu açıklamaları yapmış mıdır? yapmamış mıdır?

    “iddianame açıklanınca artık aziz bey konuşacak. aziz yıldırım savunmalarını verecek ve biz bunlardan teker teker aklanarak bu dosyadan beraat edeceğiz. bunu hep beraber göreceğiz. bütün fenerbahçe camiasına, içerdekilerin ailelerine ve bütün fenerbahçe taraftarlarına şunu söylüyorum: bunların hepsinden birer birer beraat edeceğiz"

    kaynak

    fenerbahçe spor kulübü’ne ve onu temsilen konuşan abdullah kaya’ya soruyoruz.

    abdullah kaya 24 aralık 2011’de twitter üzerinden 16. ağır ceza mahkemesi ve ceza yargılanması hakkında bu ifadeleri kullandı mı, kullanmadı mı?

    “federasyon, bana göre, ceza mahkemesinin kararını beklemelidir. ceza mahkemesinin kararı, diğer tüm kurum/mahkemeleri bağlar. ceza hukuku ilkeleri önceliklidir. 6222’de bu var. ceza mahkemesinden insanlar beraat ettiğinde, tff mahkemenin kararı yanlış diyemez. ceza delilleri kullanıyorsanız, mahkemenin kararına saygı duymalısınız”

    kullandıysa şimdi değişen ne oldu?

    fenerbahçe spor kulübü’ne ve onu temsilen konuşan abdullah kaya’ya soruyoruz.

    yine abdullah kaya, uefa kararı sonrası başlayan cas süreci ile ilgili, fenerbahçe resmi sitesinden de yayınlanan aşağıdaki ifadeleri kullandı mı, kullanmadı mı? kullandıysa ne değişti, kullanmadıysa bu açıklama fenerbahçe kulübü’nün resmi internet sitesinde ne arıyor?

    “3 temmuz’dan beri devam eden süreç sonucunda, uefa nezdinde 2 yargılama süreci yaşadık. önce kontrol disiplin kurulu tarafından karar verildi. ardından bu karara itiraz ettik ve tahkim’e gittik. tahkim’den çıkan sonuçta aleyhimize olunca, cas’a müracatımızı gerçekleştirdik. bu müracatımız neticesinde de, bugün cas tarafından uefa tahkim kurulu’nun verdiği karar durduruldu. önümüzdeki süreçte müracaatımız olacak, ardından duruşma yapılacak. takiben de cas karar verecek.

    cas’ın kararında detaylar belli değil. cas, yürütmeyi durdurma kararı verdi. bu soruların cevabı ve bu süreç, yargılamanın ardından belli olacak.

    bu süreçte cas’a itirazı fenerbahçe yaptı. karşı taraf uefa da, cevap verecek. her iki taraf delilleri sunacak ve cas’tan bir karar çıkacak. mahkeme sürecini cas’ta da göreceğiz. uefa’nın bir iddiası var. fenerbahçe de bu iddiaların hiç birini baştan beri kabul etmedi ve savunmasını yapacak. bizim için bu etapta önemli olan fenerbahçemizin yarın şampiyonlar ligi’ne katılması.

    başından beri ilklerle uğraşıyoruz. cas, uefa’nın herhangi bir organı değil. cas bağımsız bir yargı organı. cas’ın vereceği karara herkes saygı duyacak. bundan sonraki süreci konuşmak henüz çok erken.”

    kaynak

    fenerbahçe spor kulübü’ne ve onu temsilen konuşan abdullah kaya’ya soruyoruz.

    fenerbahçe taraftarını ve türk spor kamuoyunu kandırmayı ne zaman bırakacaksınız?

    bu “utanç verici” çelişkileri nasıl açıklayacaksınız?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın