• 420
    kendime en çok küfür ettiğim, kendimi bok parçası gibi (a piece of shit) (ne sandın ey sözlükçü biz yeri geldiğinde kendimize ingilizce de söveriz.) (şampiyonlar ligi ya ondan parantez içinde ingilizce sövdüm, türk ligi olsa amına koyim der geçerdim.) hissetiğim maçtır. kaçırdınız di mi lan? tekrardan parantez içini okumadan kompil cümleyi okudunuz. neyse anlatayım.

    sene vermeme gerek yok zaten de kendime göre vereyim. seneee okulun son senesi. son ama +1. uzatmayı okuyorum. artık bitirmeliyim okulu. zaten garip bi bölümde okuyorum konu-komşunun gözünde iyice mal olmuşum. bi de hazırlık falan. işte ilk dönem tabi daha, benim 5 güz dersim var 1 de bahar. bahtıma sıçam. 3-3 dağılsa gene rahatım. bi de bitirme tezi var. aga dedim bu tezi de ben güz de alayım da bahar da çalışırım para kazanırım. aldım bitirmeyi de. ama hocayı bulamıyorum. şerefsizim bi ay konuyu alamadım. buldum bi ara aldım konuyu. adam da manyak zaten bana bahattin deyip duruyo. sonra bi ara bahadır oldum. her seferinde hoca tekin'im dedim ama adam prof. sallamıyor. saat 2'de burda ol dedim mi olacaksın. ama o olmuyor. amına koyim. gene işte teslime 1 ay kalmış bitirmenin ben de tık yok. bi ümit gene gittim pazartesi, yok tabi adam. meyil attım hemen. çarşamba saat 3'te gel dedi. peki diye meyil attım tripli olduğumu anlasın diye ama anlamamıştır. prof olmuş ama peki tribi yememiş hiç! salı da maç var çocuklarla toplaştık izliyoruz kar-kış biri tuzla'dan gelmiş, biri büyükçekmece. bizim ev mecidiyeköy. kralız. herkes bizde. neyse efenim maç tatil oldu, karar çıktı çarşamba 3'te devam diye. bu gelen bizde kalanların biri fenerli biri beşiktaşlı. ayrıyetten ev arkadaşım sonat da fenerbahçeli. ben bunları gazladım aga. lan dedim gidiyoz maça. gireriz amına koyim ne olacak. bilet sormaz kimse. tamam mı? tamam amk. bizimkilere beleş olsun yeter zaten. sonra pes attık falan bütün gece dedim aga ben yatam. yatınca aklıma geldi. dedim hassiktir bitirme var lan. o dakikada bi karar vermem lazımdı sayın arkadaşlarım. ya bitirmeyi bitirecektim, ya gs maçına gidecektim. mal gibi bitirmeyi seçtim kafamı sikeyim. neyse sabah oldu dedim agalar böyle böyle. tamam dediler biz de gitmiyoz. sikerim galatasaray'ı falan diyolar. kar, soğuk, hava buz diyolar. ben okula diye çıktım gittim. hocanın yanında. bi yandan saydırıyorum falan. dedim hoca 1 ay kaldı gel bitirek şunu. hevesliyim de bak. dedi mal daha yeni başladık. senin bitirme bahara uzadı dedi. amına koyim senin hoca kere der gibi baktım. anlamadı herhalde mal mısın olum der gibi baktı. ben anladım. dedim hocam gideyim de maçı izleyim bari. bugün hevesimi kırdın bi kere baharda bitirsek ne olacak? maçı izledim. amına koyduk juventus'un. sırıta sırıta metroya gidiyorum. ayazağa'da bindim. mecidiyeköy'de indim. bi baktım bizim götler. dedim ne iş? aga dediler biz çok pis gaza geldik senden sonra maça gittik. hem de beleşe girdik maçı izledik. golde de hayvan gibi bağırdık.

    öyle işte sevgili okur. sonuç olarak 2 fenerli 1 beşiktaşlı arkadaşımın arena'da canlı izlediği lakin bendenizin okulda televizyon karşısında izlediği maç olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın