• 4014
    türkiye'de sporun yönetiliş tarzı bizzat içinde bir insan olarak söyleyebilirim ki hukukun yönetiliş tarzına da birebir yansımaktadır. zaten hukukun sporla ilgili kısımları da aynı diğer kısımları gibi çürümüş ve kokuşmuş durumdadır. dolayısıyla ülkedeki çürümüşlüğün spora da yansıdığını gören galatasaray taraftarının misyonu pekala seçim kazandırıp kaybettirmek olabilir bir vatandaş olarak. hep demiyor muyuz galatasaray türkiye'dir diye?

    peki madem galatasaray türkiye, kimin hakkı var bu camiayı ötekileştirmeye, dışlamaya, üvey evlat muamalesi yapıp anayasa'daki eşitlik ilkesine aykırı muamele etmeye? atıyorum borsadaki yatırımcısını mağdur etmeye? spor türkiye'deki çok ayaklı bozulmanın sadece bir ayağıdır. ırkçılığın, şikenin, yandaşlığın korunduğu adaletin ayaklar altına alındığı bir ayak. ülke genelinde demokratik yapıdaki bozulma spora yansıdığı için özellikle taşıdığı tarihsel sorumluluktan ötürü belki de bu işi en çok yapması gerekendir türkiye cumhuriyeti'nde.

    bu tavır sadece ülkeyi yöneten akp'ye değil 2 oy kaparım diye fenerbahçe'nin kıçını yalayan içi geçmiş muhalefet partilerine de gerekli ayarı verecektir. işte o zaman seyrantepe'nin açılışında kimseye biat etmeyeceğinin mesajını veren galatasaray taraftarı bu ülkeyi kurda kuşa yem etmemiş olmanın gururuyla galatasaray türkiye'dir diye haykırabilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın