• 20257
    "evet, tbl‘de ve haliyle galatasaray‘da oynayacak ilk italyanım. galatasaray‘ın bir üyesi olduğum için onur ve gurur duyuyorum. her euroleague ve türkiye ligi maçında, her akşam, her gün savaşmaya ve her maçı kazanmaya hazırım."

    "taraftarların salondaki etkisini, yarattığı atmosferi biliyorum. bana sosyal medya yoluyla ulaşıp güzel mesajlar da verdiler gelmeden önce. geçen sene son sekiz takım arasına kalmıştı galatasaray. barcelona ile olan maçları takip edebildim. carlos arroyo sakatlandıktan sonra böyle bir rakiple rekabet etmesi zorlaşmıştı. şanssızlıktı, sporda her zaman olabilir."

    "bu sene de çok iyi bir galatasaray olacak. takım kimyasının iyi olduğunu düşünüyorum. geniş bir rotasyonumuz var, iki güne bir maç yapabiliriz. kalite oyuncularla iyi bir sezon geçireceğiz. daha eski zamanlarda abdi ipekçi‘de galatasaray‘a karşı oynadım ve ortamı biliyorum, gerçekten güzeldi. maçı sonlarda kazanmıştık sanırım ama taraftar bize büyük zorluk çıkarmıştı. böyle bir topluluk önünde ve evinde oynamak ve onları desteği oyunculara çok yardımcı olur."

    "koç ataman ile konuştum. kendisi zaten siena ve bologna‘da da çalışmıştı. çok iyi bir koç. italyan milli takımı’nın koçu pianigiani siena‘dayken onun asistanıydı. onunla çalışacağım için de mutluyum."

    pietro aradori
App Store'dan indirin Google Play'den alın