5628
eboue'ye yaptıkları, medyaya servis ettirdiği haberler ve dışlamaları kesinlikle tasvip edilemez. florya tesislerinde arkadaşlarıyla yemek yedi diye medyaya karalayıcı haberler servis ettirmek, üç sene takım için ter akıtmış bir futbolcuya tesislere giriş yasağı getirmek koskoca galatasaray'a yakışan bir hareket midir. eboue'yi takım da istemeyebilirsin, oturursun, konuşursun, anlaşırsın. adam kapı gibi sözleşme yapmış, seni artık istemiyorum git diyerek futbolcu gönderilmez. paranı ödemiyorum, git mahkemeye başvur dersen iki ay sonra uefa gelir sana cezayı keser. bak daha hajrovic rezilliğinin ne olacağı belli değil.
daha önceleri eboue'nin gönderilmesini savunmuştum ama yolu böyle olmamalıydı. daha medeni olmalıydı, ünal aysal'a bu yakışırdı.
daha önceleri eboue'nin gönderilmesini savunmuştum ama yolu böyle olmamalıydı. daha medeni olmalıydı, ünal aysal'a bu yakışırdı.