• 807
    adı milli yani milletin takımı olan futbol takımıdır. görüldüğü üzere amaçları türk milletini dünyaya tanıtmak, adının yükseklerde duyulmasını arz etmektedir. ancak ve lakin milli takım özerklikten çıkmış, birilerinin özeline doğru girmiştir.

    bir allah'ın kulu gelsin bana desin ki;

    ''kardeşim, bu milli takım başarı için sahaya çıkıyor. biz bunu desteklemeliyiz.'' güzel, evet destekleyelim.

    o zaman bende sana şuradan şu soruyu soruyum;

    ''madem başarı için sahaya çıkıyoruz. amacımız 2016 avrupa şampiyonasına katılmak, neden daha iyi bir kaleci varken daha kötü bir kaleci çağırılıyor. amaç başarı değil mi ? türkiye'nin adını göğe çıkarmak değil mi ? ha dediniz ki genç kaleci işte fatih terim gençlere önem veriyor. belki yetiştirmek istiyor. o zaman 2016 yılında 36 yaşında olacak olan; her maç ağzından küfür eksik olmayan, ırkçılıktan hüküm giymiş bir adam bu milli takımın kadrosuna neden alınıyor ? bu adam mı bizim adımızı dünyaya tanıtacak ?''

    amacı başarı maşarı olmayan takımdır. amacı kuklalıktan öte değildir. başarı isteyen, bu bayrağın en yukarıda dalgalamasını isteyenler, 2016 yılında 36 yaşında olacak bir adamı kadroya almaz. kimse kendini kandırmasın. milli takım kaleci geliştirilecek bir yer mi ? genç oyunculara önemmiş. senede 10 maç oynuyor en fazla artık mükemmel geliştirir volkan babacan kendini milli takımda. hayret bir şey. insanlarla açık açık dalga geçiyorlar bende oturup destekleyeceğim bide bunu bekliyorlar.

    ha bunun fatih terim'le falan alakası yok. abdullah avcı denilen adam hollanda maçında selçuk'un en formda olduğu dönemde, tribünde bayern munih'den gözlemciler olmasına rağmen yedek oturttuğu andan itibaren ben bu tür adamların milli takıma, türk bayrağını dalgalandırmak istediğine i-n-a-n-m-ı-y-o-r-u-m. bu kadar basit. ayrıca bu tür şeyleri izlemek benim midemi bulandırıyor.

    not 1: ayrıca bu a milli takımlar bu milletin cebinden kuruluyor. yani milletin parasıyla, milletle dalga geçiliyor açık açık. şimdi buraya gelip; ''iki kuruş para veriyon falan filan..'' diye gelinmesin. demek istediğim paranın miktarı değil.

    not 2: yukarıda yazılan entry'de herhangi bir siyasi görüş belirtilmediği gibi sadece gelişen olaylar üzerinden yorum yapılmıştır. saçma sapan taraflara çekilmemesini arz ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın