• 4
    kötü oynayıp kazandığımız yeni zellanda ve iyi oynayıp kaybettiğimiz abd maçlarından aslında çok şeyler kazandık. puan, moral, prestij vs.
    özellikle abd maçında kazandığımız moral ve özgüven, hazırlık maçlarında yaşanan o kara tabloyu bir anda tersine çevirdi.
    bugün itibariyle hedef maçlar başladı. ilk sınav ukrayna.
    ukrayna'nın finlandiya karşısında yenilmesi bu maça daha hırslı çıkacaklarının belgesi. ukrayna nba deneyimli koçu mike fratello ile yeni bir yapılanmaya girdi. genç, dinamik ve doğru basketbol oynayan bir takımlar.
    bu maç özelinde yazarsak. matchup'larda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. ukrayna'nın en önemli ikinci oyuncusu sakat. ancak boyalı alanı iyi kapatan, dış şuta zorlayan, fast break yapabilen bir takım ukrayna. aslında ukrayna forvetlere şut hazırlayan ve yarı saha basketbol oyununu benimsemiş bir takım.
    bizim cepheden bakarsak demin de dediğim gibi, oyuncu kalitesi olarak ve bench zenginliği bakımından bakarsak maçın favorisiyiz.
    ömer sırtı dönük oyunu oynamaya pek sevmeyen daha doğrusu alışık olmayan, içeri kateden oyunculara servis yapmayı seven hook atışlarıyla tehlike yaratan bir oyuncu. ömer'e sırtı dönük oyun için pozisyon hazirlamamiz lazım. ömer'den daha çok sayı katkısı almak istiyorsak bu şart. kısacası maçın mutlak favorisi biziz. inşallah bu maçı alıp son 16 yolunda büyük bir engeli aşmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın