resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5620
    takıma ronaldo'yu alsa çok maaş ödedik diye eleştirilen başkan. arkadaş transfer diyordunuz aha transfer. şimdi orta seviye eleştirisi gelmiş birde. sanki forvet vardı piyasada biz almadık. podolski çıktı arsenal satmıcam dedi. joel campell arsenalde kaldı. başka forvet mi vardı piyasada laf ediliyor. alexander song istendi adam oğlu hasta diye ingiltereye gitti. yapılmışlar görülmüyor hiç. isviçre milli takımının banko orta sahasını almışın goran pandev gibi yıllardır italya da inter napoli gibi takımlarda oynayan adamı bedavaya almışın hala laf ediliyor.

    tarık çamdal konusunda eskişehir ve oyuncu ile anlaşılamadığı için gelmedi geçen sene. tabi bunda 6 ay boyunca hiç antremana çıkmama gibi bir etken vardı. fazla paraya aldık almaya mecbur konumda kaldık. alınan oyunculardan kim 4milyon'a al bedavaya gönder olmuş. ontivero mu acaba 1milyon'a alındı pişsin diye gönderildi. danny mi 2yıl yararlandın şimdi para alarak yolladın. ambrabat dersen terim kazığı yine para aldın.

    yine klasik eleştirmek için eleştiren insanlar ortaya çıkmış. alınan transferi beğenmeyen adamlar bile var. sanki takım teknik direktörü kendisi alınan adamı eleştriyor. isteğen prandelli adamı demek bunu gerekli görmüş. daha ne hala yok şöyle orta düzey vs diyorsun. böyle kişilere fikret orman gerek mükemmel transferler yapsın rahatlasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın