• 1155
    2014-2015 sezonu başında çok beğenilen takım. klasik beşiktaş her sezon öncesi aynı durum geçerli. ayrıca sözlükte bulunan taraftarımız saolsun bizle ilgili hiç bir zaman optimistik düşünmeyip beşiktaş olunca konu birden pembe gözlük takıyorlar. bu adamlar tamamen hırsa dayalı top oynuyor anadolu klübünden bir farkı yok bunların. kalite olarak yerlerde sürünen kadroları var. demba ba geldi süper oldular değil besleyecek adamları yok.

    ayrıca transfer konusunda kim oynayacak yok nasıl olcak diye galatasaray eleştirilirken bunlar hiç eleştirilmiyor. aldıkları linnes ve sosa transferleri sonrası ilk 11de 6 yabancı oynatmaları gerekiyor. pedro-motta-linnes-atiba-sosa-ba şeklinde. bunlardan ba,atiba,motta,pedro kesilemez konumda. pedronun yedeği zaten yok sivok var atiba alternatifsiz, motta ismail ile yedeklenir ancak ne kadar başarı gelir meçhul ba ise %100 oynayacak kaçamazlar. gelen 2 oyuncu sosa ve linnes. bunlardan linnes yedek bırakılabilir bu sefer sağ bekleri yok zaten bizim sabri'nin solda oynaması gibi ismail sağda oynuyor. linnes bunun önüne geçmek için alındı linnes oynarsa alınıcak sosa'yı neresine sokcaklar. beşiktaş yedek bırakmak için yabancıya para vericek güçte bir takım değil kaldı ki as kadrosunda oynayan adamlar yedeklerinden iyi değil.

    uzun lafın kısası dediğim gibi goygoy yapılan takım ve kadro mühendisliği olarak saçma sapan hamleler yapılan takım. senin orta sahaya ihtiyacın var kanat alıyorsun. sağ bek ihtiyacın var alıyorsun yabancı ama sayı yüzünden oynatamıyorsun. alternatif olarak kullanma şansın yok. en azından bizde yedekte bekletip alabilicek oyuncular yani ileri hat yedekte duruyor. adamlarda yedekte hamle için defans oyuncuları var yabancı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın