• 13
    orta sahaya xavi forvete balotelli isteyen arkadaşların bu transferleri beğenmemesi çok doğal. ortalıkta gezen bonservis rakamlarına bakarsak transferin son gününde alınabilecek en iyi transferlerdir.laga luga yapmaya gerek yok inşalah son anda yatar diyeni mi ararsın transferleri hayal kırıklığı olarak mı nitelendirenleri mi ararsın. hayallerinizde hangi futbolcuları istediniz bilmiyorum ama tam da takımın eksik bölgelerine nokta transferlerdir. elbette prandelli hocanın isteğiyle gerçekleşmiştir yoksa yönetimin takımımızın eksik bölgelerini anlayacak çapta insanlar olduklarını düşünmüyorum. eleştireceksek bu transferlerin neden son güne kaldığını eleştirelim.

    dzemaili orta sahada çok eleştirdiğimiz selçuk'un defansif yükünü azaltacak yeterince koşmayan melo'nun eksikliklerini kapatacaktır. bu sayede selçuk'un yaratıcılık özelliklerini ve melo'nun savaşçılık özelliğini daha çok kullanacağız.

    şüphesiz ki pandev hücum hattımızın zeka ve tecrübe seviyesini yukarıya çekecektir. bursa maçında bruma'nın oynadığı mevkide oynarsa burak'a daha çok boş alan yaratacak burak'ın üzerine yüklenen gol yükünü azaltacaktır.

    ikisi de güzel transfer önemli olan bu transferleri oynatabilmemiz için hangi yabancı futbolcuları keseceğimizdir. chedjou ve bruma ilk akla gelen ihtimaller. neyse hayırlı olsun. umarım ikisi de galatasarayımıza yararlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın