resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6479
    "topu ayağında tutup" diye başlayan yazılarda yemin ediyorum ıslak odunla sözlüğe dalasım geliyor ya :(
    olm dedik size, yapamıyor dediğiniz şeyleri sıkça yaptı bu adam. dün yine yaptı. hâlâ daha "topu ayağında tutamıyor" falan yazmak artık art niyettir ya. bu adamın sorunu istikrarsızlık. o da nasıl çözülür bilemiyorum.

    ama bu adamın yapamıyor denilen şeyleri yaptığında bile yapamıyor diye lanse edilmesi, volkan melo'nun sırtına çıkmaya kalktığında melo için küfretti diyen fenerli kafası gibi.
    çok büyük önyargılarınız var.
    acaip iyi niyetle söylüyorum sakın yanlış anlamayın ama bu kafayla kesinlikle mutlu olamazsınız bu hayatta.
    "haklı çıkayım" diye güya gönül verdiğiniz renklerin kaybetmesini beklemeye başlarsınız. ama farkında olarak ama olmayarak.

    son olarak 30 ağustos 2014 bursaspor galatasaray maçında, bazı hatalarına da rağmen görevlerini gayet iyi yerine getirmiş olan futbolumuz. eline koluna da hakim oldu benim en çok eleştirdiğim konulardandır.

    hz. isa, sapık tiberius için bile "sezar'ın hakkı sezar'a" demeyi başarmışsa, siz de at gözlüklerinizi çıkarın. bu adam başarısız olduğunda gönül verdiğimiz renkler de başarısız oluyor bunu aklınıza sokun. ve eğer hocalar bu adamlara ısrarla şans veriyorsa birincil görevimiz körü körüne eleştirmek değil destek olmaktır. eleştiri mutlaka olacaktır ama bilerek veya bilmeyerek takıma ve renklere böylesine zarar vermeye kimsenin hakkı yoktur.
    elinize mutsuzluktam başka hiçbir şey geçmeyecek bundan emin olabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın