resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6477
    malesef korktugum oldu, 30 ağustos bursaspor galatasaray maçında attığı gol sayesinde yeniden iyi oyuncu, golcü vs. gibi sifatlar edinmeye basladi. su durum bu taraftardan bir halt olamayacaginin ozeti.

    ayaginda top tutamayan, takimi ileri cekemeyen bir adamin var, gol attigi icin burak boyle bir golcu demek yerine, ayni macta sana daha fazla golu atma imkani sunacak beyni olan bir forvetin olursa sen bursaspor'a 3-4 atarsin, dortmund'la kapisabilirsin, zor avrupa deplasmanlarında rakibi zora sokarsin.

    dunku macta pas verebildi, topu cok cok cok ilginc bir sekilde kontrol edebildi, devaminda da golu atti. tek basina bu anlatim onu top class forvet yapar belki de. ama kac sezondur heba ettiği ataklarin sayisini dusundugunuzde dun yaptiginin cok istisnai olduğunu anlarsınız. bozuk saatin gunde iki kez dogru gostermesi hesabi.

    yine ve yeniden hortlayacak su gol sayisi muhabbeti. deniyor ki bu kadar kotuyse nasil bu kadar gol atiyor? ama onun asli bu kadar gol atmasina ragmen bir forvet oyuncusu nasil bu kadar kotu, bu kadar kaliteden uzak olur? burak bu kadar gol atip fazlaca elestiriliyorsa, demek ki hakikaten bir eksiklik var bariz. ates olmayan yerden duman cikmaz. hic gelip de fenerli medya yipratmaya calisiyor vs. gibi ezbere kalip cumlelerle gelmeyin. sanki fenerli medya baglama buyusu yapmis da yeteneklerini almis gibi.

    dun gol atinca dedim eyvah, gene iyi zannedilip forvet transferinden vazgecilecek herhalde, bizimkiler de bunu yine "şöyle iyi, böyle golcü" gibi argumanlarla savunacaklar. nitekim oyle de oldu. yani herhalde gol krallarindan takimin attigi toplam golu yukseltmemeyi gectim, asagi ceken baska forvet var midir bilmiyorum. bir de arkadaslarinin atamadigi gollerden de sorumlu mu tutulacak diye savunulmasi ayri komik. kimse onu kast etmiyor ama tabelacilik aski taraftari mecbur kiliyor buna. ne top indirirsin, ne tutup servis edersin*, sonra pas almadigin her pozisyonda kukre, pas aldigin her pozisyonu israrla pic et. ne ala dunya!

    bir de jardel gibi cok ararmisiz da falan da filan. jardel'le bu zatin adini ayni cumlede kullanmak bile insan katletmek kadar buyuk olumsuzluktur. burak sneijder'in dilinden anlamaz, zeka seviyesi takim ortalamasina nazaran oldukca dusuktur, hatta yerlerdedir. jardel hagi'nin dilinden anlar, zaten anlamasa galatasaray'daki gol ortalamasi mac basina 1'i gecmezdi herhalde.

    umudum o ki ortalama bir forvet alinsa bile burak artik oynamaz. cunku takimin savunma arkasi kosu opsiyonundan baska opsiyonu yok. bugun bursa'yi yendin, belki yarin antep'i boyle yeneceksin, ama arsenal'mis, dortmund'mus cl takimlarinin birçoğunu burak'la zorlayamazsin. burak'a ragmen sansliysan kazanabilirsin belki sadece. 2 sene onceki takimlara 8 tane atti da ne oldu? ilk ciddi buyuk rakipte fisssss. hani real macinda ne yapti? juve macinda kale agzindan atamadi gene arena'da. bu kadar iyiyse bu adam buyuk takimlari niye iskaliyor? begenmediginiz umut bile real'e 2, juve'ye 1 salladi lan. iste burak, tipik turk tabelaci taraftarin sevgisi, cok gol esittir iyi oyunculuk inancinin teamül haline gelisi.

    galatasaray'dan gittigi gun kendisinden daha kotu bir forvet bulabilmeyi basarmadikca zamanla ne kadar rahatlayacagimizi gorecegiz. kendisiyle sampiyonlar ligi macina çıkmak, kocbasiyla kirilmaya calisilan kale duvarini pipetle desteklemek gibi bir sey olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın