resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6415
    keske kendisi avrupaya gitmek icin bizi satan direten emre okan gibi oyunculardan olsaydi. yada arda gibi gelen teklifi geri cevirmeseydi. adami lazio ve moskovanin elinden aldik. almaz olaydik. ulan adam su takima geldi bi kulaginin arkasi kalmadi sikilmedik. sanki burak yerine baskasi olunca takim sahlancak anasini satiyim. beklerden hucuma katki anlamsiz derecede az ortasahada direnc eksik, kanat forvetler cezasahasina sokulup organizasyon yapmiyor, stoperler arasi uyum yok, takim ataga cikarken mac basi yirmi top kaybi yapip kontra manyagi oluyor. geliyoruz suraya iki satir okuyalim yazalim cizelim diye bakiyoruz yine burak batiyor millete.

    sanki herkes tam bi burak eksik anasini satiyim.

    selcukla kankasi oynamasinmis yok o yetersizmis yok bu oynayacak kalibrede degilmis bilmemne. sanki real madridiz amk. uyanin beyler galatasarayin seviyesi hep buydu. zaten sans eseri bir araya gelebilmis olan uefa kadrosunu cikinca da tarihte galatasarayin dunya capinda mukemmel oldugu bir donem yok. bizim takimin seviyesi bu. manu yetmisbes milyona adam aliyor, senin sezon butcen oniki milyon. aklin kesiyor mu aradaki kalibre farkini?

    selcuk oynamazsa burak oynamazsa bu yabanci sinirinda nal toplarsin ligde. deneyin bilader ortada selcuksuz ilerde buraksiz 5+3 kadrosu kurun bakin bakalim noluyo. kendimize dev aynasindan bakmayi keselim artik. buraka vurmayi birakacaksin. birakmak zorundasin. cunku "abi buraka sabretcegime berk ismaile forma veririm" fikri bilgisayar oyunlarinda bile sicar.

    keske adam zamaninda rusyaya gitseydi lan. o da huzurlu olsaydi biz de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın