resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5608
    göreve getirdiği adamlar : enkaz devraldığı sezonda galatasarayın efsanesi fatih terim. ara sezonda hem boşta olup hem dünya çapında bir isim roberto mancini ve yeni sezonda italya takımının eski teknik adamı, herkes tarafından kabul görmüş cesare prandelli.

    görev süresince başarıları : 3 sezonda 2 lig şampiyonluğu, 2 süper kupa, 1 türkiye kupası. takımın katıldığı 2 şl sezonunun ikisinde de gruptan çıkma, 1 tanesine çeyrek final.

    takıma kazandırdığı futbolcular : wesley sneijder (mevkisinde dünya çapında bir adam), didier drogba ( tartışmaya lüzum yok, getirmek herkesin harcı değil), hamit altıntop (transfer edildiğinde en iyi yerle 3-5 futbolcudan biriydi), burak yılmaz (ligin gol kralıydı, zamanın şartlarıyla neredeyse yok pahasına alındı), olcan adın ( mevcut yabancı sınırı dahilinde en iyi yerli kanat olabilir) , armindo bruma ( daha 19 yaşında olmasına rağmen müthiş yeteneğiyle geleceğe çok doğru bir yatırım olduğunu her fırsatta kanıtladı)

    bunun yanında alex telles, umut gündoğan, koray günter vs. gibi gelecek vaadeden, en azından anadoludan toplama değil futbola yeteneği olan futbolcuları takıma kazandırarak galatasaray'ın geleceğini inşa etmek için uğraşmakta.

    takım iyi oynamadığı zaman başkanı eleştirmek ne kadar doğru olmasa da ; eleştirirsin, artık iyi yönetmediğini söylersin, sevmediğin dile getirirsin ama bu adama başarısız demek akıl tutulmasıdır.

    millet ne karakterde, ne tıyniyette adamları el üstünde tutuyor ; her başarısızlıkta ya da transfersizlikte teknik ekipten yönetim elemanlarına kadar herkesi asacağımıza, kulübümüzün bu şekilde bilgili, eğitimli, terbiyeli ve ahlaklı insanlar tarafından yönetildiğine sevinmemiz, onlara sahip çıkmamız gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın